Paradeta per Sant Jordi amb venda solidaria

paradeta-sant-jordi-01El dissabte 23 d’abril, diada de Sant Jordi, els grups de “BCNenComú” de l’Esquerra de l’Eixample i de Sant Antoni vam muntar una parada amb carpa al xamfrà de Villarroel-Provença. Vam fer quatre torns de voluntaris, en principi, entre les 10 i les 20 hores però la pluja i el vent ens van fer plegar una hora abans.

A la parada hi teníem vàries coses:

  • Un full en colors explicatiu del que “treballem per fer realitat una nova etapa de transformació dels barris de l’Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni” (foto del full adjunt 1 però hi ha una última versió que jo no tinc). És el que més vam repartir.
  • Uns punts de llibre “Saps a quin barri de l’Eixample vius?” amb la web de BCNenComú que també vam repartir. Una companya va tenir molt èxit dient a tothom “un regalet!” (adjunts 2 i 3: fotos del punt de llibre)
  • Uns llibres que van cedir unes llibreries i que veníem al preu marcat per elles i sense cap benefici per nosaltres.
  • Una secció de “llibres solidaris” amb llibres de segona ma que vam aportar nosaltres mateixos. Els diners recollits s’entregaran a la ONG “Equipo de Rescate en Emergencias Catalunya” (EREC) que treballa actualment a Lesbos i Idomeni (Grècia).

Com sempre que sortim al carrer, va ser una bona ocasió per tenir contacte amb la gent que passava i fins i tot aconseguir nous companys. Encara que vam veure algunes males cares i expressions de menyspreu, també hi van haver reaccions d’interès i alegria per beure’ns allà, o sigui que no ens vam desanimar, tot el contrari!

La valoració que hem fet d’aquesta sortida ha estat positiva, si bé el lloc que ens va tocar no era massa bo; sobre tot a la tarda passava poca gent. Creiem que l’horari va ser massa ambiciós. Però és important tenir contacte amb la gent del barri i fer-nos visibles. La idea de tenir “llibres solidaris” sembla molt bona i pensem que val la pena repetir l’experiència.

3-punt-llibre-600px

2-Punt-llibre-600px

Un pensament sobre “Paradeta per Sant Jordi amb venda solidaria

Els comentaris estan tancats.