Bones notícies davant el procés de preinscripció 2016-17

Centres Educatius Esquerra Eixample
Centres Educatius Esquerra Eixample

Dèiem fa uns dies que “…la comunitat educativa d’aquests barris ha estat reclamant i recollint signatures per aconseguir que s’obri al setembre, encara que sigui en instal·lacions provisionals (com van aconseguir aquest curs amb el nou institut Viladomat), la nova escola de “La Model” prevista en la planificació escolar. El que no es vol és l’obertura de nous “bolets” que distorsionen el funcionament dels centres”.

Doncs bé, el Consorci d’Educació de Barcelona ha presentat l’oferta escolar per al curs 2016-17 i aquesta inclou el que es demanava. Èxit de la mobilització de les famílies i de la gestió feta des de les institucions, que ho han recollit! S’ubicaran provisionalment unes aules prefabricades als patis de l’Escola Industrial. Tindran una possibilitat màxima d’anar creixent durant 6 curs, temps suficient per a que es pugui obrir ja la nova escola a la que serà la seva seu definitiva, el solar que deixi La Model quan marxi a la Zona Franca.

La Jornada de portes obertes del nou centre es farà el dimecres 15 de març, a les 17.30 hores. A la Sala d’Actes de l’Institut Escola del Treball (C. Comte d’Urgell, 187 -edifici 11). Per consultar més informació: Centres de nova creació per al curs 2016-2017